De ideale kamer voor kinderen: een vossenkamer

0
523
vossenkamer

Kinderen vinden dieren vaak ontzettend leuk. Wanneer ze nog jong zijn, bepaal jij zelf hoe de kamer ingericht wordt. Naarmate ze ouder worden, willen ze vast en zeker zelf ook een vinger in de pap hebben. Dit begint vaak al op jonge leeftijd. De kans is groot dat jouw zoon of dochter op een gegeven moment zegt dat hij een dierenkamer wil. Ga jij hiermee akkoord? Dan zoek je mogelijk nog een ideale kamer voor jouw kind. In dat geval raden wij jou aan om voor een vossenkamer te gaan. De vos doet het de laatste jaren namelijk ontzettend goed bij veel kinderen. In onderstaande tekst geven wij jou drie tips voor een te gekke vossenkamer!

1. Knuffels

Vrijwel ieder kind slaapt met een knuffel. Sterker nog, zonder knuffel kunnen de meeste kleine kinderen niet eens meer slapen. Jouw kind heeft ongetwijfeld ook knuffels in overvloed. Wil jij jouw kind verblijden met een vossenkamer? Dan mogen vossenknuffels hier natuurlijk niet in ontbreken. Je hebt deze knuffels in allerlei soorten en maten. Een knuffel voor in bed is sowieso een aanrader, maar een grote vos waar ze buiten bed mee kunnen knuffelen en spelen doet het vast en zeker ook goed.

2. Muurschildering of behang

Een vossenknuffel is tastbaar, maar je hebt natuurlijk niet direct de indruk dat het om een vossenkamer gaat. Dit kun je veranderen door voor een muurschildering of behang met vossen te gaan. Doe dit niet op iedere muur, want dan wordt het wel een hele drukke bedoeling. Kies bij voorkeur één muur uit waarop jij het vossenbehang of de muurschildering van een vos maakt.

3. Vossenaccessoires

Is een muurschildering of behang jou nog niet gek genoeg? Geen paniek, want er zijn nog genoeg andere opties. Zo heb je vandaag de dag talloze vossenaccessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een vossenvariant van. Neem bijvoorbeeld een nachtlampje of een opbergbak. Als het niet in de vorm van een vos verkrijgbaar is, vind jij er vast en zeker wel eentje met een afbeelding van een vos erop. Voor wat betreft een vossenkamer heb je dus meer dan genoeg mogelijkheden!