Zo maak je de ultieme jongenskamer

0
280
jongenskamer

Jongens willen graag geassocieerd worden met stoer. Heb jij een zoon die zichzelf ook behoorlijk stoer vindt? Dan wil hij op den duur vast en zeker ook een stoere kamer hebben. De kans is namelijk groot dat hij inmiddels wel een keer is uitgekeken op die witte muren en dat saaie bed. Besluit jij gehoor te geven aan de vraag van jouw zoon? Dan moet je de handen uit de mouwen steken en de kamer onder handen nemen. Maar voor je begint moet er natuurlijk wel een plan liggen. Zoek jij nog een goed idee voor de kamer? Hieronder geven wij jou enkele handvatten voor de ultieme jongenskamer!

Waar houdt jouw zoon van?

Zoals gezegd begin je altijd eerst met een plan. Er is ongetwijfeld iets waar jouw zoon helemaal weg van is. Zo houden veel jongens bijvoorbeeld van voetbal. In dat geval ligt het voor de hand dat jij een voetbalkamer maakt. Kies bijvoorbeeld voor een lamp met het patroon van een voetbal, schilder een grote voetballer op de muur of hang voetbalposters op. Je kunt er ook voor kiezen om een echt doel op de kamer te zetten en hier het bed in te plaatsen. Dit vindt jouw zoon hoe dan ook ontzettend gaaf. Is jouw zoon meer weg van auto’s? Dan is het natuurlijk hartstikke tof om een bed te maken in de vorm van een auto.

Gebruik stoere kleuren en materialen

Een jongen denkt er ongetwijfeld niet aan om te gaan slapen in een kamer met roze muren. Roze wordt namelijk geassocieerd met meisjes en daar moet een jongen op jonge leeftijd niets van weten. Gebruik daarom vooral ook stoere kleuren. Denk hierbij aan zwart, grijs of blauw. Of kies gewoon voor de lievelingskleur van jouw zoon. Daarnaast is het aan te raden robuuste materialen te gebruiken. Neem bijvoorbeeld hout of ijzer Deze materialen hebben een stoere uitstraling van zichzelf. Met dit soort materialen wordt het een stuk makkelijker om de ultieme jongenskamer te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here